Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна Топанско Поле

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. Благоја Паровиќ бр. 1/1 прв кат 1000 Скопје

Тел: 02/ 2 652 303

Работно време

летно: пон - пет 08:30 - 21:00, сабота 09:00 - 19:00, недела и празници се неработни
зимско: пон - пет 09:00 - 20:00, сабота 09:00 - 18:00, недела и празници се неработни