Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна дооел Велес - НАМА

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. 8 септември бр.57 (НАМА локал 1) 1400 Велес

Тел: 072256059; 043/220 125

Работно време

понеделник до петок: 9:00-21:00,
сабота: 9:00 - 17:00
недела неработен ден.