Нема производи во вашата кошничка.

Ги намалува и опушта изморените мускули, ја олеснува болката.

За Kosmodisk®

Производите на Kosmodisk® ви нудат безбедно, ефикасно и едноставно решение за болките во половината. Производите со единствениот Kosmodisk Систем™ со ребрест дизајн, се кликнички тестирани, дизајнирани од експерти со цел да ве ослободат од болката во ’рбетот, вратот и половината. Резултатите од тестовите покажуваат до 80% намалување на болките. Kosmodisk Помагалото за ’рбет делува директно на пределот каде што настанува болката - околу мускулите кои го обвиваат ’рбетот. Неговиот единствениот ребрест дизајн ја олеснува болката додека работите, се одмарате или додека ги вршите секојдневните обврски.

Kosmodisk Помагалото за ’рбет функционира благодарение на неговата форма, не користи дополнителни извори на енергија, како магнети и батерии. Можете да го користите во комбинација со други терапевтски методи, традиционални и алтернативни.

Безбеден, ефикасен, едноставен

Kosmodisk Помагалото за ’рбет функционира благодарение на неговата форма, не користи дополнителни извори на енергија, како магнети и батерии.

Единствениот ребрест облик е дизајниран да се прилагоди на вашиот ’рбет. KOSMODISK CLASSIC Помагалото за `рбет дејствува на Вашето тело како прстите на масер – нежно ги притиска мускулите, ги стимулира и ги опушта.

Kosmodisk® е заштитен бренд на Студио Модерна.
Приказната започна со еден Kosmodisk производ во 1992 година.

Производите на Kosmodisk® им помогнаа на многу луѓе низ целиот свет да ги надминат проблемите со болките во ’рбетот, вратот и половината.

Семејството на задоволни Kosmodisk корисници продолжува да расте, па затоа, со задоволство можеме да кажеме дека сме присутни во дури 20 држави.

Клучот на успехот е користењето на различни продажни канали како телевизија, каталог, интернет, продавници и сл. Позитивните искуства на нашите купувачи се центарот на стратегијата на Kosmodisk.

Ње покануваме да станете дел од семејството на задоволни корисници на Kosmodisk.

Kosmodisk® како заштитен бренд

ВНИМАНИЕ!

Со купување на оригинален Kosmodisk Classic® добивате гаранција за квалитет и безбедност при користење на производот. За да бидете сигурни дека се работи за оригинален Kosmodisk производ, купувајте само во овластен продажен салон или на нашата страница http://www.kosmodisk.com.mk Гаранцијата е неважечка доколку се работи за фалсификуван производ.

Доколку сметате дека некој сака да ви продаде фалсификуван производ, контактирајте нè на info@kosmodisk.com.mk

Прочитајте повеќе 

Предности

 • 30 дена роќ за враќање на парите

  Доколку не сте задоволни од производот, ви нудиме рок од 30 дена за враќање на парите.

 • Безбеден, ефикасен, едноставен

  Kosmodisk Помагалото за ’рбет не користи дополнителни извори на енергија, како магнети и батерии. Резултатите од тестовите покажуваат до 80% намалување на болките во ’рбетот, вратот и половината.

  Единствениот ребрест облик е дизајниран да се прилагоди на вашиот ’рбет. KOSMODISK CLASSIC Помагалото за `рбет дејствува на Вашето тело како прстите на масер – нежно ги притиска мускулите, ги стимулира и ги опушта.

 • Интернационални награди

  GOLD MEDAL CECIF
  Брисел, 1991

  GOLD MEDAL INPEX VII
  Питсбург, 1991

  GOLD MEDAL ICEPEC
  Брисел, 1991

  OSCAR ICEPEC
  Брисел, 1992

 • 18 години на пазарот

  Kosmodisk® е европски бренд кои постои на пазарот 18 години.