Нема производи во вашата кошничка.

Приказната на Топ Шоп

Четврток наутро, 6-ти јуни 1996 година, за повеќето само обичен работен ден...

...но за други, во тоа време вработени во Студио Модерна, тоа беше почеток на една приказна која ги надмина сите очекувања и порасна во една од најдобрите приказни за директен маркетинг во светот. Приказната започна со кратка телевизиска реклама на словенската Поп ТВ и со реклама во локален весник за Контур перница.

Низ годините, станавме познати по продавање на уникатни, но истовремено и забавни производи кои го пронајдоа местото во многу домови низ Европа.

Се сеќавате на овие производи?

  • Dry Cooker

  • Christmas Singing Wreath

  • Boogy Fish

  • Singing Bird Clock

  • Power Juicer

  • H20

Со иновативните производи, станавме предводници на различни трендови, поттикнувајќи поздрав начин на живот:

  • Садот за готвење Dry Cooker ги охрабри луѓето да уживаат во поздраво подготвена храна, со помалку маснотии и преубав вкус.
  • Соковникот Power Juicer ги поттикна луѓето да конзумираат на природни, свежи сокови, бидејќи подготвувањето на истите стана многу поедноставно.
  • Чистачот на пареа H2O го направи чистењето полесно, поефискасно и без користење штетни хемикалии.
  • И последно, Музичката риба Boogie Fish измами насмевка на вашите лица :)

А ова е само почеток.

Повеќе од 1000 производи, повеќе од милион приказни

Низ годините, работевме напорно за да ви понудиме други интересни производи.

Нашите производи го пронајдоа своето место во милиони домови и горди сме да кажеме дека ви понудивме повеќе од 1000 различни производи за вашиот дом, а со тоа станавме една од 5-те најголеми компании за продажба преку повеќе канали во светот.

Сега, Топ Шоп е бренд познат по своите телевизиски реклами и уникатни производи кои не можете да ги најдете на друго место.

Топ Шоп денес и Топ Шоп во иднина

Нашата визија е да станеме светски бренд за продажба на мало, да го понудиме најдоброто шопинг искуство што постои, без разлика како и да решите да купувате кај нас.

Ние сме тука за вас, да ги направиме најдобрите производи лесно достапни. Тоа е причината поради која стануваме наутро и поради која постоиме веќе 20 години.

Се надеваме дека ќе останете со нас.

Тимот на Топ Шоп