Нема производи во вашата кошничка.

Кристина Кики Шоп дооел

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

УЛ.120 БР.1 ЛОК.7 1200 Тетово

Тел: 044/ 342 555 ; 075-236-435

Работно време

понеделник до петок: 10:00 - 17:00,
сабота 10:00 - 15:00,
недела е неработен.