Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна ГТЦ

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Градски трговски центар 1000 Скопје

Тел: 02/ 3120 066

Работно време

понеделник до петок: 9:00-21:00,
сабота: 9:00-17:00,
недела неработен ден.