Нема производи во вашата кошничка.

Dormeo Home East Gate Mall

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Беласица 2, East Gate Mall, први кат, 1000 Скопје

Тел: 02/3122 862 ; 070/259-809

Работно време

Понеделник до сабота од: 10:00 часот до: 22:00 часот
Недела и празници од: 10:00 часот до: 20:00 часот