Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Тетово

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Скопски пат 8 (Т.Ц. Палма Мол, ниво -1) ниво -1 1200 Тетово

Тел: 071/286-144

Работно време

Понеделник до сабота од: 10:00 часот до: 22:00 часот
Недела и празници од: 10:00 часот до: 20:00 часот