Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Митрополит Теодосиј Гoлоганов 72 1000 Скопје

Тел: 02/ 3074 444

Работно време

понеделник до петок: 8:00-21:00,
сабота: 8:00-17:00,
недела неработен ден.