Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна Битола

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Никола Тесла 34 7000 Битола

Тел: 047/ 221 023

Работно време

понеделник, среда и четврток - 08:00 - 21:00,
вторник и петок 08:00 – 18:00,
сабота 08:00 - 17:00,
празник 09:00 - 15:00,
недела е неработен;