Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Струга

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Маркс и Енгелс 12 6330 Струга

Тел: 046/ 701 764; 071 287 531

Работно време

летно:
понеделник до петок: 8:00-21:00
сабота: 9:00-19:00
зимско:
понеделник до петок: 9:00-20:00
сабота: 9:00-17:00
недела неработен ден.