Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна, Кисела Вода

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул:„Борис Трајковски“ бр. 1 лок. 5 Кисела Вода 1000 Скопје

Тел: 02/2740-507

Работно време

понеделник до петок: 9:00-20:00,
сабота: 9:00-15:00,
недела неработен ден.