Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна, Capitol Mall

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. Јане Сандански 71А, нас. Аеродром ниво -1 1000 Скопје

Тел: 02/ 2452 231 ; 072/228-374

Работно време

понеделник до сабота: 10:00-22:00
недела и празници: 10:00-20:00