Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Охрид

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Дејан Војвода 2-1/10 6000 Охрид

Тел: 046/ 260 167 ; 078-482-733

Работно време

летно
понеделник до петок: 9:00-21:00,
сабота: 9:00-19:00,
зимско
понеделник до петок: 9:00-20:00,
сабота: 9:00-17:00,
празник: 10:00-16:00,
недела неработен ден.