Нема производи во вашата кошничка.

Де Пелиор дооел

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Херој Карпош 22 7500 Прилеп

Тел: 048/ 413 145

Работно време

понеделник, вторник, четврток и петок: 08:00-20:00,
среда и сабота: 08:00-15:00