Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Штип

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Сутјеска 48A 2000 Штип

Тел: 032/ 382 204; 078/482 732

Работно време

летно:
понеделник до сабота: 8:00-22:00,
зимско:
понеделник до сабота: 8:00-21:00,
празник: 8:00-15:00,
недела неработен ден.