Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна Skopje City Mall

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Љубљанска бр.4 1000 Скопје

Тел: 02/ 3074 806; 078/482 739

Работно време

понедленик до сабота: 10:00 - 22:00
недела неработен ден.