Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна, Т.Ц. Туш

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Раштански Пат 66 1400 Велес

Тел: 043/ 212 172

Работно време

понеделник до сабота: 8:00-22:00 (летно) ; 8:00-21:00 (зимско)
недела: 8:00-16:00 (летно) ; 8:00-15:00 (зимско)