Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна, Т.Ц. Кит-Го

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Раштански Пат 66 1400 Велес

Тел: 043/ 212 172

Работно време

летно
понеделник до сабота: 8:00-22:00,
зимско
понеделник до сабота: 8:00-21:00,
празник: 8:00-15:00,
недела неработен ден.