Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Студио Модерна Чаир

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Џон кенеди 1 1000 Скопје

Тел: 070/ 259 809

Работно време

понеделник до петок: 9:00-21:00,
сабота 9:00-16:00.