Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Допри ги ѕвездите

Стани Клуб 5* член и уживај во одличните предности кои ги имаат нашите членови!

Подароци дури до
-50%
Најдобри
цени
  • Club5 Подарок за секој нов член

    Rovus Апарат за вертикално пеглање

Придружете му се на Клубот кој секогаш дава повеќе!

Привилегиите на членувањето во Клуб 5* можат да ги користат и сите членови на Вашето семејство! Затоа, побрзајте и нарачајте ја својата Клуб 5* картичка уште денес.

Клуб 5* предности и привилегии:

  • Брошура со ваучери за заштеда поголема од 12.000 ден.
  • Најниски цени на производи, специјално за членовите на Клуб 5*.
  • Вредносни ваучери за производи и услуги кај нашите партнери.
  • Роденденски ваучер.
  • Попуст од 10% на 11-тиот производ, пресметан од вредноста на 10-те претходно купени производи.
  • Семејна картичка - Привилегиите на членувањето во Клуб 5* можат да ги користат и сите членови на Вашето семејство!
Подреди според Купувајте според

Производи 1-20 од 27

Затворете
по страница

Табела Листа

Производи 1-20 од 27

Затворете
по страница

Табела Листа