Нема производи во вашата кошничка.

Го  Клуб 5*

Станете Клуб 5* член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови

02 3094-550
 • ПОДАРОК за нови членови

  Delimano Primera Цедалка

  1.890,00 ден.
  0 ден. Клуб 5*

Станете Клуб 5* член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови!

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете Клуб 5* член и искористете ги сите овие привилегии.

club5-premium

Premium членство

1.590 ден.

 • Клуб брошура со попусти и понуди на наши производи
 • Попусти од наши партнери
 • 2x300 ден. вредносни ваучери (важност 4 недели)
 • 2x400 ден. ваучери за достава
 • Гаранција од 12 месеци на електрични производи
 • Подарок при зачленување

Искористете ги сите предности веднаш!

club5-exclusive

Exclusive членство

2.590 ден.

 • Клуб брошура со попусти и понуди на наши производи
 • Попусти од наши партнери
 • 2x300 и 2x600 ден. вредносни ваучери (важност 4 недели) 3x400 ден. ваучери за достава
 • Гаранција од 18 месеци на електрични производи
 • Подарок при зачленување
 • Подарок за роденден
 • Вреден подарок со секој купен Дормео душек
 • Вреден подарок со секој купен пакет Делимано садови за готвење
 • Клуб брошура со попусти и понуди на наши производи
 • Попусти од наши партнери
 • 2x300 ден. вредносни ваучери (важност 4 недели)
 • 2x400 ден. ваучери за достава
 • Гаранција од 12 месеци на електрични производи
 • Подарок при зачленување

Искористете ги сите предности веднаш!

Подреди според Подреди според

25 производ(и)

Затворете
по страница

Табела Листа

25 производ(и)

Затворете
по страница

Табела Листа