Нема производи во вашата кошничка.

Премиум Дополнителна Гаранција

Ние во Студио Модерна веруваме дека вашата сатисфакција од нашите производи е од најголема важност. Затоа сме пресреќни да ви ја понудиме Премиум Дополнителна Гаранција која ќе ви овозможи екстра бенефити за ништо да не застане помеѓу вас и вашиот спокој.

Ние во Студио Модерна веруваме дека вашата сатисфакција од нашите производи е од најголема важност. Затоа сме пресреќни да ви ја понудиме Премиум Дополнителна Гаранција која ќе ви овозможи екстра бенефити за ништо да не застане помеѓу вас и вашиот спокој.

Вие само уживајте во производот, останатото е наша грижа.

Ние се грижиме за вашите производи подолго од грижата на стандардната гаранција.

Премиум Дополнителната Гаранција нуди:

  • Директна замена на производ со нов или друг по ваш избор
  • Приоритет во одделот на Грижа за корисници
  • Ваш личен Студио Модерна претставник
  • Без трошоци за сервис, без дополнителни инвестиции

Цена на производ

1 година Премиум дополнителна гаранција

2 години Премиум дополнителна гаранција

3 години Премиум дополнителна гаранција

0- 4.990 ден.

790 ден.

1.090 ден.

1.190 ден.

5.000 - 9.990 ден.

1.190 ден.

1.590 ден.

1.690 ден.

над 10.000 ден.

1.690 ден.

1.990 ден.

2.190 ден.