Нема производи во вашата кошничка.

Студио Дормео

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

ул. Костурски Херои бр. 38 1000 Скопје

Тел: 02/ 3094-522; 071/286-122

Работно време

понеделник до петок: 10:00-17:00,
сабота и недела се неработни денови.