Rovus  Нано Технологија

Видете ја ефикасноста на длабинското чистење

Иновативната Rovus Нано технологија е следниот чекор во еволуцијата во светот на чистењето.

Гарантира темелно и ефикасно чистење со врвни резултати.

Напредна технологија која ја користи моќта на природата

 

Rovus Нано технологијата создава постојана, моќна пареа со висок притисок. Високата температура и притисокот, резултираат со интензивен судир на молекулите на водата. Ова предизвикува исфрлање на сува пареа со нано честички и квалитетни негативни јони.

 
 

Негативните јони најчесто се распространети околу проточна вода и исто така се познати како Витамин во воздухот. Тие го извлекуваат водородот од надворешните протеини на вирусите и лесно ги елиминираат без никакви хемикалии.

 
 

Rovus Нано технологијата обезбедува само негативни јони со најдобар квалитет! Тие брзо и ефикасно ги отстрануваат активните бактерии и алергии од вашиот дом на 100% безбеден, здрав и еколошки начин.

 
 

Нано пареа - нов концепт на ефикасна моќ за чистење

 

Бидејќи е нано големина, честичките на пареа од Rovus Нано лесно продираат во најдлабокото микро ниво на материјалот. Таму, тие темелно ги елиминираат бактериите дури и таму каде што не можат да достигнат обичните честички на пареа.

 
 
НАНО ПАРЕА
ОБИЧНА ПАРЕА

Целосно безбеден така што можете да го користите на било која површина

 

Напредната Нано технологија создава супер сува пареа која што не го навлажнува и не го оштетува вашиот под. Пареата се суши брзо, што ја прави идеална за чистење дури и на најчувствителните подлоги.

 
 

Заштитете го и стерилизирајте го вашиот дом

 

Покрај неговата уникатност, ефикасно ги отстранува мирисите и елиминира до 99,9% од бактериите! Ги елиминира дури и опасните бактерии како што се Escherichia coli, Candida albicans и salmonella aertrycke. Без нив, вашиот дом ќе биде почисто и побезбедно место за живеење.

 
 

Подготвен за употреба за неколку секунди

 

Протокот на пареа со Rovus Nano започнува за неколку секунди. Заштедете го вашето време и направете го целиот процес на чистење полесен и поефикасен.

 
 

Подобрете го квалитетот на живот со Rovus Nano

 
 • Технологија

  Оваа најнова технологија создава високо ефикасни нано честички и квалитетни негативни јони.

 • Ефикасност

  Навлегува во микро нивото на материјалот и ја освежува површината

 • Безбедност

  Безбеден за користење на секаква површина

 • Хигиена

  Ефикасно ги отстранува мирисите и елиминира 99.9% од бактериите

 • Брзина

  Подготвен за употреба за само неколку секунди

Дали сте подготвени да ја испробате новата Nano технологија со нашите производи?

 

Rovus Nano Чистач на подови

Нарачајте сега