Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
 • Дoмот по РОВУС се познава
  до -60%

  Дoмот по РОВУС се познава

  Време е за есенско освежување на Вашиот дом. А токму сега, можете да го внесете мирисот на чисто, ново и свежо со најдобрите производи за чистење!

  Дoмот по РОВУС се познава
  до -60%

  Дoмот по РОВУС се познава

  Одберете некој од нашите производи за чистење со специјални цени.

 • Rovus Nano Чистач на подови
  ново

  Rovus Nano Чистач на подови

  Видете ја ефикасноста на длабинското чистење.

  Иновативна технологија која создава постојана моќна пареа со Нано честички и квалитетни негативни јони.

  Вашата цена: 5.990,00 ден.

  Rovus Nano Чистач на подови
  ново

  Rovus Nano Чистач на подови

  Rovus Nano чистачот на пареа е нов концепт на ефикасна моќ на чистење

 • Rovus Керамички апарат за затоплување
  ново

  Rovus Керамички апарат за затоплување

  Rovus Керамичкиот апарат за затоплување обезбедува инстант топлина, во секое време и на секое место.

  Прилагодлива температурата од 10 до 35°C.

  Редовна цена: 2.990,00 ден.

  Rovus Керамички апарат за затоплување
  ново

  Rovus Керамички апарат за затоплување

  Rovus Керамичкиот апарат за затоплување обезбедува инстант топлина.

 • Делимано Мултипрактик 7 во1
  -29%

  Делимано Мултипрактик 7 во1

  Мултипрактик 7во1 е комбинација од производи кои можете да ги користите за различни потреби во кујната.

  Сечка, меси, цеди, ренда, сече, меле, мати.

  Редовна цена: 6.990,00 ден.

  Специјална цена: 4.990,00 ден.

  Цена клуб: 3.990,00 ден.

  Делимано Мултипрактик 7 во1
  -29%

  Делимано Мултипрактик 7 во1

  Сечка, меси, цеди, ренда, сече, меле, мати.

 • Biotos - За безбеден и здрав дом!
  ново

  Biotos - За безбеден и здрав дом!

  Biotos - За безбеден и здрав дом!
  ново

  Biotos - За безбеден и здрав дом!

  Eколошки производи за чистење врз база на пробиотици.

Категории

statii
Статии
vodici
Водичи
Prodavnici
Продавници
katalog
Kаталог