Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
 • Super Bright Switch - LED Безжични светилки
  2+2 подарок

  Super Bright Switch - LED Безжични светилки

  Осветлете ги сите темни агли во вашиот дом со Super Bright Switch - прекинувач со долготројна LED светилка со јачина од 200 лумени. Заштедете и до 6x помалку струја.

  Се поставува на секоја површина. Осветлете ги вашиот плакар, гаража, подрум или таван

  Добијте 2+2 бесплатно за само 1.490 денари.

  Super Bright Switch - LED Безжични светилки
  2+2 подарок

  Super Bright Switch - LED Безжични светилки

  Осветлете ги сите темни агли во вашиот дом со Super Bright Switch - прекинувач со долготројна LED светилка со јачина од 200 лумени.
 • Startastic Ласерска светлосна топка
  -37%

  Startastic Ласерска светлосна топка

  Создадете магија за празниците со помош на оваа ласерска светлосна топка, Startastic Max, која комплетно ќе го осветли вашиот дом.

  Oсветлете го вашиот дом благодарение на ова неверојатно 3Д лајт шоу.

  Редовна цена: 2.990,00 ден.

  Специјална цена: 1.890,00 ден.

  Startastic Ласерска светлосна топка
  -37%

  Startastic Ласерска светлосна топка

  Создадете магија за празниците со помош на оваа ласерска светлосна топка, Startastic Max, која комплетно ќе го осветли вашиот дом.
 • Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки
  -1.000 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки

  Добијте ги сите хранливи состојки од вашата храна и ефективно нахранете го вашето тело со хранливи состојки!

  Редовна цена: 4.990,00 ден.

  Специјална цена: 3.990,00 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки
  -1.000 ден.

  Nutribullet Red - Екстрактор на хранливи состојки

  Добијте ги сите хранливи состојки од вашата храна и ефективно нахранете го вашето тело со хранливи состојки!
 • Turbo Tiger Рачен чистач
  -50%

  Turbo Tiger Рачен чистач

  Исчистете го подот без да се наведнувате и без дополнителни помагала - користете го практичниот безжичен рачен чистач Turbo Tiger.

   

  Редовна цена: 1.980,00 ден.

  Специјална цена: 990,00 ден.

  Turbo Tiger Рачен чистач
  -50%

  Turbo Tiger Рачен чистач

  Исчистете го подот без да се наведнувате и без дополнителни помагала - користете го практичниот Turbo Tiger.
Акција
Акција

Акција

Видено на ТВ
Видено на ТВ

Видено на ТВ

klub5
klub5

Клуб 5* понуди

novi-proizvodi
novi-proizvodi

Нови производи

Најпродавани производи

Видено на ТВ

Категории

statii
Статии
vodici
Водичи
Prodavnici
Продавници
katalog
Kаталог

Нови производи