Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
 • 100% Безбедно купување
 • Вистински избор
 • Плаќање на рати

5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа

5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа
Photos
 • Видеа
 • Слики
5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа 5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа 5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа 5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа 5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа
5 Motors Massage Cushion With Heat Подлога за масажа

ID: 105932871 | SKU: 1000090472

Перничето за масирање со 5 мотори и грејач е опремено со 5 моќни мотори за масирање, кои овозможуваат масажи кои ќе ги опуштат грбот, половината и колковите. Има опција за подесување на интензитетот на масажите.

2.490,00 ден.
Нема на залиха, побарајте нè на 02 3094-550
Детали за производот

Перничето за масирање со 5 мотори и грејач функционира со домашен адаптер или авто адаптер.

Перничето за масирање со 5 мотори и грејач е опремено со 5 моќни мотори за масирање, кои овозможуваат масажи кои ќе ги опуштат грбот, половината и колковите. Има опција за подесување на интензитетот на масажите.

Направено е од издржлива ткаенина која лесно се чисти. Опцијата за загревање го смирува грбот. Со овој производ добивате далечински управувач кој е едноставен за употреба.

Можете да го користите на стол во вашиот дом, во канцеларијата или пак на седиштето од вашиот автомобил...

Предности:

 • Може да се користи во домашни услови, во канцеларија и во автомобил.
 • Исто така, може да ви го затоплува грбот.
 • Го масира грбот и ‘рбетот на 5 места.

Како функционира

Работи на електрична енергија (адаптер 220-240V) и на адаптер во автомобил (12V).

Важни безбедносни инструкции:

 • Овој производ се користи на струјно коло од 12V. Секогаш приклучувајте го во електрична мрежа со идентична конфигурација како приклучокот.
 • Секогаш исклучувајте го перничето од електричната мрежа по употреба и пред чистење.
 • Не го допирајте перничето доколку ви паднало во вода. Веднаш исклучете го од електричната мрежа.
 • Ниту еден уред не треба да биде оставен без надзор кога е вклучен во електрична мрежа. Исклучете го од електричната мрежа доколку не го користите, пред поставување или при вадење на делови или додатоци.
 • Не го користете на отворено.
 • Не го пренесувајте овој уред користејќи го кабелот за напојување како рачка.
 • Држете го кабелот за напојување на страна од извори на топлин.
 • Неопходен е близок надзор кога овој уред се користи од или пак во близина на деца, инвалиди или лица со посебни потреби.
 • Овој уред не е играчка. Децата не треба да го користат, ниту да си играат со него.
 • Не го користете во простории во кои се користат какви било спрејови или пак се вбризгува кислород.
 • Не го користете во близина на очите или други високо чувствителни делови.
 • За да го исклучите, притиснете го копчето на позицијата OFF, проверете дали сите функции се престанати, а потоа исклучете го од електричната мрежа.
 • Држете го кабелот за напојување на страна од изворите на топлина.
 • Користете го овој уред единствено за она што е наменет, како што е опишано во упатството за употреба.
 • Не користете додатоци кои не доаѓаат со производот.

Упатства за одржување

Складирање:

Ставете го уредот во кутијата или пак на безбедно, суво и студено место. Избегнувајте контакт со остри работи или зашилени предмети, кои би можеле да го засечат кабелот или пак ткаенината. Не го виткајте кабелот за напојување околу уредот. Не го обесувајте уредот на кабелот за напојување.

Чистење:

- Проверете дали уредот е исклучен од електричната мрежа и оставете го да се излади пред чистењето. - Не го ставајте уредот во каква било течност за чистење. Чистете ја ткаенината со чистење со навлажнет сунѓер, користејќи благ детергент или пена од сапун. Исушете го со чиста и сува ткаенина. - Не користете абразивни средства за чистење, четки, бензин, керозин, средство за полирање стакло или мебел, разредувачи за боја или вода пожешка од 49 степени за чистење на уредот. - За да го исчистите уредот, прво проверете дали масажерот е исклучен од електричната мрежа. Оставете доволно време уредот да се излади и потоа избришете го со навлажнета, чиста крпа. Не користете какви било силни хемикалии за чистење.

 • Може да се користи во домашни услови, во канцеларија и во автомобил.
 • Исто така, може да ви го затоплува грбот.
 • Го масира грбот и ‘рбетот на 5 места.

Рецензии од купувачи 0 рецензии

Што мислите за овој производ? *

 
1 1 ѕвездичка
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Оценка